Gepost op

De eerste watersportwinkel in de Kempen

boatmonkey shop

Na meer dan 20 jaar ervaring in de online watersport business lanceert Eddy Lekens BoatMonkey, de eerste watersportwinkel in de Kempen gespecialiseerd in watersport producten.

Het idee en ontwikkeling van BoatMonkey is gestart in 2016 toen deze de activiteiten van Nautix.be overnam. BoatMonkey is in op 1 februari 2017 van start gegaan en is een online multi-vendor marktplaats geworden, gespecialiseerd in watersportproducten voor alle watersporters al dan niet recreatief, die duizenden producten te koop aanbied van een ongelimiteerd aantal professionele verkopers ingedeeld in categorieën: antifouling, boten, kaarten, boeken, kleding, dekuitrusting, navigatie, energie, motor, verven, tuigage en veiligheid.

Concept

Alle producten worden dan met de beste marketing technieken voor e-commerce aangeboden aan een hele brede community van gebruikers.

De populaire websites ClubRacer.be, WaterTrends.be en ClubRacer.eu zullen hiervoor ingezet worden. Op deze manier heeft BoatMonkey vanaf de start een bereik van meer dan twintigduizend watersporters.

Perscontact

Eddy Lekens

Tel: +32 472 730 855