Gepost op

De eerste watersport marktplaats in Europa

boatmonkey shop

Na meer dan 20 jaar ervaring in de online watersport business lanceert Eddy Lekens BoatMonkey, de eerste multi vendor marktplaats in Europa gespecialiseerd in nieuwe watersport producten.

Mede-oprichter van Boatmonkey is Kathleen Rutten. Zij staat in voor alle marketing en social media activiteiten geruggensteund door een team van specialisten en marketing automation tools.

Het idee en ontwikkeling van BoatMonkey is gestart in 2016 toen deze de activiteiten van Nautix.be overnam. BoatMonkey is in op 1 februari 2017 van start gegaan en is een online multi-vendor marktplaats geworden, gespecialiseerd in watersportproducten voor alle watersporters al dan niet recreatief, die duizenden producten te koop aanbied van een ongelimiteerd aantal professionele verkopers ingedeeld in categorieën: antifouling, boten, kaarten, boeken, kleding, dekuitrusting, navigatie, energie, motor, verven, tuigage en veiligheid.

Concept

Het concept van de Boatmonkey marktplaats is eenvoudig: elke professionele verkoper met of zonder eigen webwinkel zijn producten laten aanbieden met zijn eigen shop in shop.

Alle producten worden dan met de beste marketing technieken voor e-commerce aangeboden aan een hele brede community van gebruikers.

De populaire websites ClubRacer.be, WaterTrends.be en ClubRacer.eu zullen hiervoor ingezet worden. Op deze manier heeft BoatMonkey vanaf de start een bereik van meer dan twintigduizend watersporters.

Elke watersportwinkel, groot of klein, kan héél eenvoudig een zijn shop aanvragen op BoatMonkey en dit via ons verkoper registratie formulier.

Perscontact Benelux:

Kathleen Rutten

Tel: +32 485 062 677

Perscontact Internationaal

Eddy Lekens

Tel: +32 472 730 855